当前位置: 首页 - 通知公告 - 正文

关于开设研究生英语科技论文写作工作坊的通知
2020年01月08日   审核人:   (点击: )

关于开设研究生英语科技论文写作工作坊的通知

Scientific paper writing and skill development workshop

为推进我校国际化进程,培养国际化复合型人才,方便非英语专业硕士研究生和博士研究生发表英语科技论文,山东师范大学地理与环境学院计划2019-2020学年下学期开设研究生英语科技论文写作工作坊,为青年教师和学生提供免费英语科技论文写作指导服务。工作坊信息如下:

一、开放时间: 初定202035-10日期间2

(具体时间地点邮件单独通知)

上午9:00 --12:00 下午1:30-4:30

二、地点: 山东师范大学地理与环境学院

三、服务对象: 驻济高校青年教师,2017-2019级非英语专业硕士研究生、博士研究生。

四、先修课程:硕士研究生英语或博士研究生英语。

五、主讲人:

Dr. Eldon Raj

Department of Environmental Engineering and Water Technology, UNESCO-IHE Institute for Water Education, Westvest 7, 2611 AX Delft, the Netherlands

BIOGRAPHY

Eldon's research majorly focuses on topics related to the development of biological treatment processes for wastewater and waste-gas treatment, non-point source pollution prevention, resource recovery from waste gases, the use of artificial intelligence tools for environmental monitoring, environmental process control and eco-industrial parks. He has authored two books on Sustainable Heavy Metal Remediation (Vols. 1 and 2, published in 2017) and he currently serves as the managing editor for Reviews in Environmental Science and Bio/technology (Springer) and as an associate editor of the Journal of Environmental Engineering (ASCE). He is also the two time recipient of the ‘’Young Scientist Award’’ conferred by the Challenges in Environmental Science and Engineering conference organizers in Sydney ( Australia ) and Kaohsiung ( Taiwan ), respectively. In 2007, he was awarded the ‘’Juan de la Cierva’’ fellowship by the Ministry of Science and Innovation ( Spain ). Eldon has also edited special (thematic) issues and volumes in the following journals: Bioresource Technology, International Biodeterioration & Biodegradation, ASCE-Journal of Environmental Engineering and the Journal of Hazardous Materials. He is a life member at the International Bioprocessing Association (IBA).

六、报名方式:

接收报名人数总计80人,山东师范大学相关研究生优先,其他驻济高校青年教师和研究生每校限定3人,以报名先后顺序为准。食宿自理。参与人员可携带已成稿英文稿件,现场交流讨论。工作坊全程考勤,全程参与人员颁发培训证书。

由于场地座位数量有限,请报名人员确保全程参与,否则请将宝贵学习机会让给他人。若有临时变动不能参会,请提前告知,方便通知候补人员参加。

送报名邮件至邮箱544720577@qq.com,邮件主题“学校+学院+专业+导师姓名+学生姓名+联系手机”,附件为“研究生证”或者“教工卡”扫描件。

七、联系人:高宝棣 0531-86181939

山东师范大学地理与环境学院